"Ні" торгівлі на вулицях Рівного. Такий вирок вкотре винесли міські чиновники. Чергову спробу заборонити стихійну торгівлю простонеба вони хочуть реалізувати на вулицях Базарній та Пересопницькій. Про це влада та міліція сказали просто в очі торговцям. Вже до кінця наступного тижня останні мають згорнути вуличний бізнес.

Місцева влада знову взялася за вуличну торгівлю. Рішення чиновників про те, що на вулицях Базарна та Пересопницька торгувати не можна, місцевим підприємціям принесли правоохоронці. На чолі з новим начальником міськвідділу міліції.

Чергова спроба побороти вуличну торгівлю на Базарній, та Пересопницькій поки має умовний успіх. Місцева влада та підприємці знайшли компроміс: на тротуарах поруч з продуктовим базаром торгуватимуть лише до дев’ятого червня. Місцеві підприємці запевняють цього часу їм вистачить аби продати залишки товару.

Такому рішенню міської влади радіють рівняни, які мешкають у будинках навколо продуктового базару. Переконують, це сусідство завдає їм чимало клопоту. Адже ятки заважають і перехожим і транспорту. А наприкінці дня після бурхливої торгівлі навколишні двори перетворюються на смітники.

В адміністрації ринку запевняють, за тиждень - два зможуть забезпечити всіх вуличних базарників облаштованими місцями. Головне аби самі підприємці цього хотіли.