Мобілізації у Рівному немає. Проте підготовка до неї ведеться у повному обсязі. Сьогодні міський голова Володимир Хомко провів нараду, на якій керівники підприємств, що забезпечують життєдіяльність міста, звітували про стан в підпорядкованих їм установах та про заходи щодо можливої мобілізації в країні.

Міський голова наголошує, мобілізації в країні поки що немає. Проте, вже зараз треба визначитися, що необхідно робити за такої потреби.

Тому голова підписав друге розпорядження, в якому йдеться про підготовку до проведення мобілізаційних заходів в місті Рівному. А поки закликав прозвітуватися керівників про стан на підпорядкованих їм підприємствах.

У водоканалі та теплокмуненергії кажуть, без води та тепла люди зараз не опиняться. Усі працюють у посиленому режимі.

Рівне нський військовий комісар каже, у місті є близько 10 тисяч військовозобов'язаних.

Тому звертаються до керівників усіх підприємств в місті до 7 березня подати у військкомат дані про автівки та військовозобов'язаних, списки автомобілів та водіїв, відомості про технічний стан та списки керівного складу підприємств з вказанням адрес та телефонів. А небайдужим безробітним рівнянам, віком від 50 років пропонують звернутися в ЖКП, аби допомогти комунальникам створити там пункти оповіщення.