У неділю в Рівному оперативно створили координаційний штаб. Його завдання - уникненя паніки серед населення та швидкий обмін інформацією між громадськістю, політичними силами та владою.

Координаційний штаб Рівне нської області розпочав свою роботу опів на дев'яту в неділю. А вже за дві години на засіданні президії обласної ради і затвердили створення штабу. Одне з його завдань - запобігти паніці серед населення.

А вже на першу дня рівняни почали збиратися на майдані на віче. Свою громадянську позицію стосовно агресії Росії в Криму прийшло засвідчити кілька тисяч людей. Були тут і "російські" рівняни які гостро засуджують військові дії в автономній республіці.

Саме віче розпочали традиційно з гімну та молитви за Україну. Михайло Кириллов доповів рівнянам про останні рішення президії облради. А військовий комісар розповів про підготовку до можливої мобілізації.

Військові комісаріати міста з неділі працюють в посиленому режимі. Активно записують добровольців, яких у разі необхідності покличуть на допомогу.