Пан Валерій у багатоповерхівці на вулиці Шухевича 14 оселився в 1989 році. Тоді, згадує чоловік у мешканців не було ніяких проблем. Однак, після побудови двох висоток перед їхнім будинком підвал почало підтоплювати нечистотами, бідкаються мешканці.

Якщо раніше у підвалі люди зберігали свої речі, то нині туди навіть не можна зайти. Сморід відчувається навіть на верхніх поверхах. На подвір’ях біля першого та другого під’їздів у будь-яку пору року неможливо знаходиться. Не лише комунальники, а й санстанція, говорять люди цього чомусь не відчувають.

Не дочекавшись виконання комунальниками їх прямих обов’язків люди взялися вирішувати свою багаторічну проблему власним коштом.

А ще, розповідають мешканці, комунальники неодноразово звинувачували людей, що саме вони винні у затопленні підвалу нечистотами. Мовляв, ці рівняни засмічують каналізацію ганчірками та різним непотребом. Натоміть, люди аби спростувати такі твердження відкривають люк своєї каналізації та показують, що вона не засмічена. Люди вже зрозуміли, що двадцятирічні благання комунальників ліквідувати аварію не подіють, тож звернулись до Громадського контролю.