Рівненщиною керує Президія облради. Про це сьогодні офіційно повідомили головам районних рад та міст обласного підпорядкування. Що сьогодні вирішили члени президії та де голова Рівненської облдержадміністрації?

На Рівне нщині нова влада. Сьогодні про це довідались і голови районних рад та міст обласного підпорядкування. Президія рівненської облради взяла на себе всю відповідальність за ситуацію на Рівне нщині .

Членами президії є 18 осіб. Це голова облради, його заступники, голови депутатських фракцій та комітетів обласної ради та в. о. голови Рівне нської облдержадміністрації. Останній перед початком розгляду питань порядку денного робить заяву.

Проте поки залишати займану посаду Анатолій Юхименко не збирається, каже покине її тоді, коли голова Рівне нської облдержадміністрації приступить до виконання своїх обов'язків. Але члени президії вже не хочуть бачити Василя Берташа керівником області.

Пізніше стало відомо, що голова Рівне нської облдержадміністрації знаходиться в лікарні. У нього запалення легенів. Члени Президії вирішили таки опечатати кабінет Василя Берташа. А перший заступник голови Рівне нської облради Михайло Кривко написав заяву на звільнення.

Пообіцяв написати заяву на звільнення і заступник голови Рівне нської облради Олександр Чуприна. Щоправда лише перед сесією облради ,на якій він хоче відзвітуватися за свою роботу на цій посаді.