Вночі рівняни з почестям зустріли полеглих рівненських героїв Майдану Георгія Арутюняна та Валерія Опанасюка коридором слави.

Заступник голови Рівне нської обласної організації ВО «Свобода», лікар, котрий організовував траспортування тіл загиблих на малу батьківщину Андрій Бортнік: «Всі наші хлопці загинули від куль професійних вбивць. Валерія було смертельно поранено в серце, Георгій загинув унаслідок пострілу в шию. Характер наскрізних поранень свідчить про те, що працювали снайпери, яким поставили завдання точково знищувати мітингувальників, " — повідомляє прес-служба Рівне нської обласної організації ВО «Свобода».

Прощання із загиблими рівнянами відбудеться, нагадаємо, завтра об 11-й в драмтеатрі. Похорон — о 14.00 на кладовищі "Нове".

"Про Валерія Опанасюка... З Валерієм познайомились в рейсовій маршрутці, коли їхали на Київській Майдан. Життєрадісний, розумний і дуже добрий чоловік. В майданівському наметі в Києві, де зупинялись рівняни, він бував постійно, причому завжди у найскладніші часи протистояння. Його знало багато рівнян, які бували на Майдані. Цілими днями чергував на барикадах, допомагав новоприбулим протестувальникам. Якщо хтось легко вбраний завжди сам шукав і пропонував тепліший одяг. ..." - написав у ФБ депутат Рівне ради Олександр Лащук.