Батьки рівненських службовців внутрішніх військ все ще чекають, коли їх сини повернуться додому. Вони вдруге прийшли під військову частину, аби нарешті почути: хлопці у безпеці та їдуть у Рівне. Та поки у відповідь лунає інше.

Знову повернулися під стіни військової частини на вулиці Степана Бандери у Рівному батьки службовців внутрішніх військ. Їх сини вже кілька діб перебувають у Києві. Кажуть: стоять, як гарматне м'ясо, поміж спецпризначенцями та майданівцями. Батьки вимагають у керівництва військової частини повернути хлопців та дати їм виконувати їх прямі обов'язки. До людей виходить керівництво частини. Заспокоює, Верховна рада прийняла постанову про повернення всіх силовиків в казарми.

Після розмови зі службовцем батьки не розходяться. Чекають на нову інформацію. Хоч трохи їх заспокоює постанова парламентом, яка ставить на меті зупинення вогню. Впевнені є у цьому заслуга і місцевих нардепів.

Як повідомили батьки згодом, стало відомо, що рівненських бійців внутрішніх військ вивели з вулиці Грушевського. Нині вони перебувають на базі та чекають відправлення у Рівне .