Серед кількох десятків убитих у четвер снайперами у Києві є троє рівнян — колишній працівник Рівнеобводоканалу 53-річний Георгій Арутюнян, 27-річний театральний режисер Олександр Храпаченко, 42-річний Валентин Опанасюк, в сім'ї якого сиротами залишились четверо дітей. Всі троє загинули від поранень у голови та шиї.

Це одне з останніх фото Георгія Арутюняна. Грузин за національність проте українець в душі. Саме так про нього кажуть в Всеукраїнському об'єднанні "Свобода". Георгій Арутюнян був прихильником цієї політичної сили. На київському Майдані загиблий стояв з перших днів. Останній раз повернувся до Рівного з важко травмованою рукою. Проте вже за тиждень знову поїхав до столиці. Востаннє...

Друзі Георгія Арутюняна кажуть, чоловік після завершення Майдану хотів повернутися до Грузії. Куля снайпера зупинила життя і Валентина Опанасюка. У нього залишилось четверо неповнолітніх дітей. Сьогодні друзі загиблого відвідали його родину. Зі сльозами на очах згадують покійного товариша.

Мешкав Валентин Опанасюк у цій хатині. Друзі звертатимуться до міської та обласної влади з проханням покращити житлові умови родині загиблого. Про те, що допомогти готові усім родинам загиблих вже заявив голова Рівне нської облради.

Третім загиблим є Олександр Храпаченко. Хлопець був театральним режисером. Він встиг навіть зняти один фільм. Олександр був туристом, займався скелелазінням, любив подорожувати. Навчався загиблий у 19-ій рівненській школі. Там встановили свічу пам'яті про свого колишнього учня.