Рівне у жалобі за загиблими земляками у столиці. Поступово їх тіла відправляють до Рівного. Міська влада створила робочу групу, яка займається організацією поховання рівнян. Нині ведуться перемовини з усіма сім'ями які втратили рідних, аби прощання відбулося на достойному рівні.

Загиблі у протистояннях рівняни заслуговують на повагу. Міська влада спільно з депутатами вирішили допомогти усім сім'ям, які втратили рідних.

Члени рівненського виконокому водночас пропонують відкрити благодійні рахунки у банках, аби усі охочі могли допомогти родинам. Погоджуються також на перейменування вулиць у Рівному в честь загиблих.

Чиновники на позачерговому засіданні закликали рівнян зняти маски, і повернутися до звичного способу життя. Жалобу у Рівному продовжили до неділі. Депутати вже створили координаційний центр з забезпечення правопорядку. За прямим телефоном 1553 цілодобово прийматимуть дзвінки про неспокійні ситуації у місті, аби швидко реагувати і допомагати.

Тож нині робоча група з поховання працює над організаційними моментами. Батьки Олександра Хропаченка вже погодились на спільне поховання загиблих земляків.

Прощання відбудеться завтра у міському будинку культури на першому поверсі. Про годину початку ви дізнаєтесь згодом в ефірі першого місцевого.