Минулої ночі на вулиці обласного центру міліція - таки повернулась. Патрулювали спільно з активістами євромайдану. Головна мета - не допустити мародерства та провокацій у місті. Сьогодні вранці міліцейське керівництво підсумувало: ніч видалася спокійною, очевидно - завдяки удвічі більшій присутності правоохоронців на вулицях.

Цієї ночі спільні патрулі міліціонерів і учасників народної самооборони охороняли порядок на міських вулицях. В рейді брали участь 20 загонів, у кожному по два міліціонера та два добровольці.

Правоохоронці озброєні табельними пістолетами, а окремі бійці «Правого сектору» — автоматами Калашникова та помповими рушницями.

Більша частина добровольців з палицями, одиниці прикривають обличчя. До патрулювання нічних вулиць долучилися і автомаданівці. Містом курсує приблизно 30 машин, в яких теж знаходяться по два міліціонери. Всі активісти загонів самооборони та автомайдану пройшли інструктаж і допущені силовиками до охорони порядку.

Вже сьогодні ввечері на вулиці Рівного повернуться і інспектори державтоінспекції у спільних патрулях з активістами автомайдану. А спокій у дворах і на тротуарах і надалі забезпечуватимуть міліціонери пліч-о-пліч з загонами самооборони.