Неспокійною видалася ніч на барикадах у напрямку Києва. Нервове напруження та погана організація вилилася у стрілянину. Барикади власною кров'ю окропив громадянин Росії, що віз через Рівненщину туристів на гірськолижний курорт.

Барикади на виїзді з Рівного на Київ переросли у філію Євромайдану з кухнею, прапорами і барикадами. На годиннику вже по опівночі на барикадах і досі кількасот людей. А далі - сюжет достойний класика. Якщо вранці автомат з'являється на сцені, то ввечері він стріляє на барикадах.

Виявляється автобус з білоруськими туристами прийняли за транспорт з тітушками. Після того, як зупинити словами і попереджувальними пострілами не вдалось стрілянина виникає з новою силою.

Водій автобуса отримує вогнепальне поранення в руку. Скоріш за все - куля випущена саме з автомата Калашникова роздробила ключицю росіянину, що віз білорусів на відпочинок.

Подорож на курорт для шістнадцятьох Білорусів закінчується на півдорозі. Це стає зрозуміло вже в рівненській обласній лікарні, куди доправили закривавленого водія.

Про стан здоров'я пораненого лікарі - ані пари з вуст.

Дещо багатослівнішим виявився заступник начальника Рівне нського райвідділку міліції. Щоправда з другої спроби.

Правий сектор вже вранці відхрестився від вечірньої стрілянини. Мовляв, хто стріляв - не знають. А водій - сам винен.

Рівне нським райвідділком міліції порушену кримінальну справу за фактом стрілянини і поранення іноземця. Нині правоохоронці проводять необхідні експертизи, аби встановити зброю з якої була випущена куля та особу стрілка. Протестувальники ж вносять корективи в роботу блокпоста.