Або простіше, як його вернути туди, де він неодноразово бував у молодості. Або ще простіше, як його посадити у тюрму!

Скажіть, хто ще сумнівається в тому, що Янукович накоїв багато важких злочинів проти держави України, проти свого народу? Скільки людей усієї держави сумніваються в цьому? Я думаю, його можуть захищати тільки його подільники.

Можна сказати, це лише емоції, а де доведені факти? Так фактів якраз є безліч, тільки їх потрібно зібрати в одні руки, в одну справу й починати процедуру притягнення до кримінальної відповідальності. Негайно. Це можна зробити за день. Найбільше доказів мають журналісти, що проводили розслідування.

Компрометуючі документи мають з його оточення, олігархи. Вони почнуть говорити, коли буде справжня кримінальна справа.

1. Робити все законно. Знайти слідчих, або групу слідчих, які погодяться зконцентрувати усі документи в одних руках й порушити кримінальну справу по фактах. Статтів ККУ є достатньо. Вибрати для початку найлегшу для порушення справи.

2. Виписати Януковичу повістку для дачі пояснень і опублікувати її через ЗМІ, а також передати через "лідерів опозиції" для вручення як свідку. Вручити офіційно, задокументувати цей факт не складно. Звичайно, він розсміється і не візьме повістки. Але водночас і злякається. Яйця ж злякався). Але й не треба. Це на руку слідчим для подальших процесуальних дій. Поки для цих дій, тобто для дачі пояснень не потрібно згоди ВР.

Перед законом усі рівні! А справа порушена по фактах!

3. Далі документувати свідчення та акти експертів, та свідків. Такі будуть. Вручати та публікувати у ЗМІ повістку повторно, ще раз повторно і готувати документи на примусове доправлення. Тут буде нелегко, але потрібно активно працювати через ЗМІ, соцмережі ...

4. Надіятись на ВР важко, але щурі побіжать й спасаючи свої шкури можуть проголосувати. На мій погляд, це можна зробити за три дні. Тільки де ті слідчі, які би відважились? З вами поділитись досвідом, як це робити?