Матері службовців внутрішніх військ, які нині перебувають на вулиці Грушевского у Києві, прийшли сьогодні до частини на вулиці С. Бандери у Рівному. Матері просять діалогу з керівництвом військового складу, бо кажуть їхні діти 4 день без їжі, виснажені та розгублені.

Нажахані родичі рівненських службовців внутрішніх військ прийшли до КПП третього батальойну військової частини 30 02 вимагати повернення їх дітей до Рівного. Четверту добу службовці чергують на Майдані.

До батьків службовців виходить заступник командира частини, говорить командира немає на місці. Тож дзвонять до командира батальйону, який нині знаходиться у Києві. На щастя, усі рівненські службовці живі-здорові, однак миритись із тим, що їх діти 4 доби слугують "живим щитом", батьки не хочуть.

До того ж харчуються службовці через раз, ночують у автобусах позмінно. Рівне нських службовців там близько тридцяти.

До розлючених батьків виходить чоловік, називається майором Пашко, з нами категорично говорити не хоче, однак батьків заспокоює як може.

В результаті, чоловік обіцяє дізнатись за ніч усю інформацію і рішення, та пропонує батькам зібратись завтра о 8.30 аби довідатись про подальшу долю їх дітей.