Також Геннадій Владичук повідомив про призупинення свого членства в партії Регіонів. Разом з головою адміністрації заяву на звільнення написали і його заступники.

Перед приміщенням Гощанської райдержадміністрації - Народне віче. Люди вимагають відставки голови. Останній до людей вийшов, запевняє - він з громадою.

На підтвердження своїх слів Геннадій Владичук демонструє власноруч написану заяву. Також каже, подібний документ написав і про призупинення свого членства в Партії регіонів. Проте люди вимагають, аби чиновник вийшов з цієї політичної сили.

Щоб пересвідчитись у тому, що Геннадій Владичук таки залишить свою посаду, люди йдуть на позачергову сесію райради. Там на порядку денному два питання, одне з яких про висловлення недовіри голові Гощанської райдержадміністрації. Місцеві депутати закидають йому відсутність патріотизму.

Голосують депутати в таємному режимі. В результаті 28 з 37 присутніх обранців висловлюють недовіру Геннадію Владичуку. Тож більшістю голосів депутати обезглавили район.