До Києва не доїхали. Усі потяги у напрямку столиці із західної України зупиняють на станціях. Від сьомої години ранку у Здолбунові заручниками опинилися пасажири 14 потягу Ужгород-Київ. Люди обурені, і коли потраплять на кінцеву станцію ніхто не знає.

Потяг з Ужгорода виїхав учора о шостій годині вечора. Вже о 10 на одній із станцій потяг зупинили, людей вивели на вулицю під дощ. Тоді людям сказали потяг - заміновано. Чотири години люди очікували поки потяг перевіряли.

Алла з донькою повертається до Києва. Були на лікуванні у санаторії. Розповідає у Львові людям не продавали квитки пояснюючи що їх не має. Однак потяг вирушив напівпорожній.

Нині потяг зупинили на станції Здолбунів. Тут він з сьомої години ранку. ВІд складу поїзда відчепили локомотив. Затримання поїзда стурбувало і активістів Здолбунова.

На станції Здолбунів пояснення одне - розмили колії, тому потяг з місця не рушить. Люди обурені. Кажуть їдуть до Києва у різних справах. Хто підтримати протести, а хто і просто повертається додому. На станції повідомили, пересадять людей на Московський поїзд.