Принаймні поки що. Зустріч голови Рівненської облради з громадськими активістами закінчилися нічим. Останні хотіли контролювати діяльність депутатів. Проте визначитись з тим, для чого створювати громадську раду, хто туди входитиме та як конкретно вона діятиме активісти не змогли.

Громадську раду не створили. Хоча і намагалися. Проти виступили частина громадських активістів та представники "Опори". Ще перед початком засідання голова Рівне нської облради Михайло Кириллов говорив, до нього звертались багато громадських організацій з різними думками про створення контролюючого органу. Зібрав усіх разом аби дійти до якогось консенсусу.

Проте прийняти консолідоване рішення не вдалося. Спочатку юрист облради пояснив, аби утворити такий дорадчий орган, потрібно рішення сесії.

Потім вже самі громадські активісти переконували голову облради в тому, що громада, яка обрала депутата з того чи іншого округу повинна сама ж його контролювати.

В результаті дискусія переросла в балаган.

Усі протистояння припинив голова Рівне нської облради. Михайло Кириллов переконував, контролювати його роботу не потрібно, натомість просив активістів допомогти йому розібратися в певних питаннях.

Тому поки вирішили створити дорадчий орган при голові рівненської облради. Яким чином він діятиме та хто туди входитиме стане відомо пізніше.