Близька та цікава, і так вже десять років. 20 лютого Рівненська газета святкує свій десятилітній ювілей. Останні новини та події Рівного і області читачі незмінно можуть знайти на шпальтах видання.

Створенню щоденної місцевої газети у Рівному передували певні побоювання та ризики. Однак, завдяки молодій та ініціативній команді це вдалось - згадує перший редактор Рівне нської газети Ольга Ільчук. Три невеликих кабінети, десять працівників, які творили шпальти щоденної газети з 8 до 22-ої години і з одним вихідним. Незважаючи ні на що, той період журналіст згадує з посмішкою, і не дарма.

Нині суспільно-політична обласна газета виходить раз у тиждень, щосереди. Щоправда, про девіз Рівне нської газети її журналісти не забувають. Видання залишається близьким і цікавим для своїх читачів, незважаючи на географію.

За десять років у Рівне нській газеті змінилось чимало: дизайн, кількість виходів та сторінок. Незмінне - вчасно та правдиво донесена інформація і теми, які цікавлять переважну більшість населення.

Святкуює колектив Рівне нської газети свій десятилітній ювілей з " Бурштиновою ноткою". Нещодавно журналісти відвідали Музей бурштину. А переможнику конкурсу передплатників газети Ігорю Устинову цього дня подарували картину з "сонячного каменю". Чоловік зізнається, читає газету із дня її заснування. Каже передплачуватиме й надалі, і іншим радить.

Нині у газети близько 10 тисяч передплатників. Тож якісно працювати, вдосконалюватись та готувати нові цікаві публікації колектів Рівне нської газети обіцяє і надалі. А вже відсьогодні журналісти газети декламуватимуть в ефірі Першого місцевого поезії Тараса Шевченка.