Близько двох десятків дітей та підлітків, займаються у секції тхеквондо. Тренує їх лейтенант міліції. За п'ять років тренувань тут вже виросли свої чемпіони.

14-річна Надія Корнійчук у грудні стала переможцем чемпіонату України з тхеквондо у віковій категорії до 17 років. У вересні дівчина, разом ще з двома рівненськими спортсменами, представлятиме Україну на чемпіонаті Європи. Надія Корнійчук - вихованка лейтенанта міліції Ігоря Бєліка.

Лейтенант міліції Ігор Бєлік тхеквондо займається вже десять років. П’ять із них чоловік тренує дітей та підлітків у центрі бойових мистецтв.

Голова рівненського центру бойових мистецтв «Червоний скорпіон» Ігор Понарін знайомий з Ігорем Бєліком вже десять років. Каже, тоді він юнаком прийшов займатися у секцію. А вже через три роки став бронзовим призером чемпіонату України з бойового мистецтва. Хоча більшість спортсменів показують подібні результати лише через 5-6 років.

Нерідко лейтенант міліції залучає і «важких підлітків» до занять спортом. Проте своє майбутнє правоохоронець бачить працюючи дільничним, та поєднуючи з улюбленим хобі.