Вдалий дебют Костопільського «Горизонту» в чемпіонаті та кубку Рівного з футзалу не пройшов непоміченим. Команду було запрошено до сусідньої Білорусі на 4 міжнародний турнір по міні-футболу, що відбувся у м. Столін (Білорусь).

В турнірі приймали участь 8 команд, що були розподілені на дві підгрупи: СПК «Бережноє», «МКК-Рогачьов», «ЮА-Строй» (Житковичі), «Горизонт» (Костопіль), «Мастертайл» (Столін), «Белсолод» (Іваново), КУМПП «Маньковичі», «Енергія» (Володимирець).

У своїй підгрупі костопільчани зіграли три матчі. Перемагаючи в кожному з них по ходу матчу, вони здобули одну перемогу (Горизонт - СПК Бережноє 5-3) та дві нічиї «МКК Рогачов - Горизонт 2-2, ФК Маньковичі - Горизонт 2-2». Це дозволило Горизонту пройти в наступний етап змагань. У півфіналі суперником костопільчан стала команда-господар «Майстертайл». Ні підтримка глядачів, ні рідні стіни столінців, не завадили українцям здобути переконливу перемогу з рахунком 5-0.

Фінальну пару склали команди, які вже зустрічались між собою в підгрупі: «Горизонт» (Костопіль) – КУМПП «Маньковичі». Обмінявшись голами на початку гри, костопільчани взяли гру в свої руки і до перерви повели з рахунком 5:1. В другому таймі всі намагання маньковицьких футболістів не принесли результату, вони змогли тільки забити в кінці гри один гол. Підсумковий рахунок 5-2 на користь "Горизонта". За підсумками проведено турніру, костопільчан Сергія Степанюка було визнано кращим нападником, а Іллю Ревягіна – кращим воротарем. Команду було нагороджено кубком, пам’ятними грамотами, статуетками, та грошовою винагородою.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic