Традиційний турнір цьогоріч мав пройти на міському катку, але погода в плани організаторів внесла свої корективи. Незважаючи на те, що це були змагання, без подарунків додому ніхто не пішов.

Родина Колесниченків на сімейних перегонах бере участь не вперше. Своїх дітей до спортивного дозвілля сім’я привчала змалечку. Майже кожен день вони розпочинають із зарядки. А до родинних змагань підійшли ще серйозніше.

Всього у міському фіналі «Сімейних перегонів» зголосилося взяти участь десять родин. Всі вони пройшли попередній відбір у підліткових клубах, які відвідують діти. Цьогорічні «Сімейні перегони» присвятили зимовій олімпіаді. Відтак, всі естафети та конкурси мали проходити на міській ковзанці. Але через погодні умови змагання організатори перенесли у спортзал. Незважаючи на нестандартні умови, все пройшло успішно, кажуть організатори.

Всі родини змагалися у трьох спортивних естафетах, а знання учасників перевіряли за допомогою інтелектуальної вікторини. У підсумку, найкращий результат показала сім’я Вавулічів. Срібні медалі отримала родина Колесниченків. І бронзові нагороди завоювали Гаврилюки. Саме ці три команди вже за тиждень представлятимуть Рівне на обласному фіналі «Сімейних перегонів».