Олімпійський прапор нині замайорів не лише в Сочі, але й у Рівному. У першій дитячо-юнацькій спортивній школі на честь відкриття ХХІІ олімпійських ігор найкращі тренери з фрістайлу підняли прапори - національний та олімпійський. Адже вихованки саме цієї школи представлятимуть Україну на зимовій олімпіаді в Сочі.

У першій дитячо-юнацькій спортивній школі сьогодні відкриття Олімпіади стало чи не родинним святом. Адже дві вихованки тренерів Досових Анастасія Новосад та Ольга Полюк стали учасницями збірної України з фрістайлу на 22 олімпійських іграх в Сочі.

Свої олімпійські надії на Анастасію Новосад та Ольгу Полюк нині покладають усі, і тренери і чиновники від спорту, і вихованці школи. Адже наші фрістрайлістки виступатимуть на день закоханих - 14 лютого. Перша кваліфікація розпочне змагання о 15.45 за київським часом, а друга кваліфікація о 16.30. Фінал відбудеться цього ж дня о 19 годині 30 хвилин. Змагання транслюватиме перший національний. Тренер Галина Досова вірить у своїх підопічних, і сподівається, що держава фінансово підтримуватиме не лише переможців, але й юних спортсменів.

А поки молодим спортсменам подарували олімпійські щоденники та надію, на те, що завдяки посиленим тренуванням та підтримці держави і вони зможуть підкорити олімпійські вершини.