Неопізнані літаючі об'єкти та спалахи космічної енергії зафіксували сьогодні у Рівному в обласній бібліотеці. Там у відділі технічної документації відкрилася виставка робіт школярів зі всієї Рівненщини під назвою "Космічні фантазії". Саме там юні таланти показали яким вони бачать всесвіт та наше місце у ньому.

Патріотичний український корабель, який рятує братів по розуму, виконаний у техніці квілінг. Таких паперових робіт з космічним присмаком на виставці багато.

Школярі із захопленням оглядають експонати-макети - від марсоходів до параду планет. Кожний знаходить щось цікавеньке для себе.

Подібні виставки, кажуть організатори, спонукають дітей не лише до творчості, але до пізнання Всесвіту. Ось цей семикласник Володимир Голумбівський вже давно знає, що земля кругла і обертається навколо Сонця.

На 11 обласний заочний гуманітарний конкурс "Космічні фантазії" цього року надійшло близько 400 робіт зі всієї області.

Подивитися на космічну дитячу творчість усі охочі зможуть до кінця лютого. Після цього найкращі роботи поїдуть до столиці, а вже переможці Всеукраїнського конкурсу, що проводить УМАКО Сузір'я отримають в нагороду путівку. Щоправда не в космос, а в Артек.

Дивіться також: "Космічні фантазії" ведуть рівнян до "Артеку"