До зовнішнього незалежного оцінювання залишилося чотири місяці, проте зареєструватися на нього варто вже. Не зволікати із цим радять і цьогорічним випускникам, і тим, хто завершив навчання у минулі роки.

Уже місяць триває реєстрація учасників на зовнішнє незалежне оцінювання 2014. Поки бажання скласти тести виявило півтори тисячі рівненчан. Хоч очікують близько десяти тисяч учасників ЗНО в області. А це лише десять відсотків потенційних учасників.

Цьогоріч можна зареєструватися на ЗНО максимум з чотирьох предметів. Проте вже зараз зареєстровані учасники на складання, однієї, двох, трьох та чотирьох дисциплін.

Нині у центрі відмовили 120-ьом охочим скласти ЗНО. Серед головних причин: недоліки у заповненні анкет, відсутність фотографій або ж підпису. Такі абітурієнти повинні проходити реєстрацію знову. У іншому випадку випускник втратить можливість складати тестування цього року.

Реєстрація на ЗНО триватиме до 5 березня. Організатори наголошують: не варто відкладати реєстрацію на останні дні. Усю інформацію про реєстрацію на зовнішнє незалежне оцінювання і саме тестування можна знайти на офіційному сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.