А от у Рівному спалахують дахи багатоповерхівок. Там все частіше розважаються місцеві підлітки. Екстемальні місця для відпочинку молодь обрала не випадково - подалі від дорослих очей можна спокійно випити і погульбасити. ВІд цього тільки клопоту комунальникам. Вони не встигають ремонтувати зламані горішні двері та міняти замки.

Звичайна рівненська багатоповерхівка на вулиці Коновальця. Вхідні двері на дах тут ремонтували минулого тижня запеняють комунальники. Нині від них залишився лише шмат дерева.

На самому даху звична для комунальників картина. Розкидане сміття, недопалки, розбиті пляшки та залишки вогнища. Мешканці розповідають у свято тут масово відпочиває молодь.

У Рівному півтори тисячі виходів на дах. Всі вони повинні бути закриті. На верхніх поверхах є і майно комунальників, а ще ліфтові комірчини. Нерідко у пошуках легкої наживи рівняни їх грабують чи руйнують. Знайти винних, що шукати голки в копиці сіна. Як боротись з цим комунальники просто не знають і сподіваються лише на правоохорнців.