Товариство Анонімні Наркомани існує в Рівному і допомагає людям, у яких є проблеми з наркотиками одужати,якщо у них є бажання.

Спільнота «Анонімні наркомани» об’єднує чоловіків і жінок, які діляться один з одним своїм досвідом, силами і надіями, щоб допомогти собі та іншим позбутися наркотичної залежності. Єдина умова для членства в співтоваристві "Анонімні Наркомани " — бажання кинути вживати наркотики.

— Ми не платимо ні вступних, ні членських внесків. Ми самі себе утримуємо на наші добровільні пожертвування. Спільнота не пов'язана ні з якою сектою, віросповіданням, політичним напрямом, організацією або установою, не вступає в полеміку з яких би то не було питань, не підтримує і не виступає проти чиїхось інтересів. У світлі наших традицій ми не висловлюємо думки з питань, що не відносяться до нашої діяльності. Ми також не займаємо ніякої позиції в справах, побічно пов'язаних з проблемою наркоманії, таких як кримінал, правопорядок або законодавство про наркоманію. Наша основна мета — допомогти іншим наркоманам знайти здоровий спосіб життя. Якщо Ви вперше хочете прийти на збори «Анонімних наркоманів», зателефонуйте за номером: 096-094-98-44. Вас обов'язково зустрінуть і проведуть на збори.

До слова, у спільноти з’явився власний сайт na-rovno.org