Такий вирок виніс рівненський міський суд мешканцю Волинської області. У листопаді минулого року 32-річний житель міста Ковель намагався виманити кошти у довірливих рівнянин.

На «гачок» зловмисника ледь не потрапила мешканка вулиці Марка Вовчка. До жінки зателефонував невідомий і повідомив, що її брат потрапив у ДТП. Йому загрожує кримінальна відповідальність. Питання можна вирішити, якщо родичі заплатять три тисячі гривень. Жінка відразу зателефонувала до чоловіка.

Господар зателефонував до брата жінки, переконався, що з ним все добре. Тому відразу набрав 102. А сам вийшов на вулицю до гостя.

Поки зловмисник вимагав у чоловіка гроші, до будинку приїхали працівники міліції. Шахрай почав втікати.

Зловмисником виявився мешканець Волинської області. Йому 32 роки. Лише у кінці літа чоловік вийшов з в’язниці де відбував покарання за крадіжку. Волинянин у скоєному зізнався. Але показувати своє обличчя відмовляється.

За фактом шахрайства проти зловмисника було відкрите кримінальне провадження. Чоловік знову сів на лаву підсудних. У ході досудового розслідування Віктор змінив статус із підозрюваного на засудженого. Рівне нський міський суд призначив покарання чоловіку у виді обмеження волі на півтора року з відбуванням його у кримінально-виконавчій установі.