Ще один учасник проекту Добро на Різдво отримав омріяний подарунок. Нагадаємо, 19 грудня у Рівному розпочалася благодійна акція, яку ініціював рівненський палац дітей та молоді за підтримки телеканалу Рівне 1 та видавничого дому ОГО. Дев'ятеро дітей, які мають проблеми зі здоров'ям розповіли рівнянам про свої мрії, які за допомогою благодійників протягом місяця вдалося здійснити.

Дев'ятирічний Роман Крикливий вчиться у 4 класі навчально-реабілітаційного центру "Особлива дитина". Тут він має хороших друзів, яким і приніс сьогодні показати свій новий автомобільний трек. Його йому подарували благодійники, які почули про мрію хлопчика. А нині ним почерзі граються однокласники Романа.

Про автомобільний трек та машинки Хотвілс Роман мріяв давно. Тепер він ними грається разом із друзями. А волонтери проекту "Добро на Різдво" дякують усім благодійникам, які долучилися до здійснення дитячих мрій.

На сьогодні здійснилися мрії практично всіх учасників проекту. Анатолій Басараба та Євгенія Литвиненко свої подарунки отримають вже на підсумковій прес-конференції, що відбудеться наступного тижня.