Об'єднати Схід та Захід України туристичною Волинню пропонує рівненська обласна влада. Напередодні свята Соборності в Рівному згадали про туристичні об'єкти, які б відкрили іншу Рівненщину для туристів зі сходу країни.

Скористатися силою засобів масової інформації вирішила рівненська влада у мирних та корисних для регіону цілях. Таку ідею запропонували донецькі журналісти на презентації проекту Волинь туристична.

Перший журналістський донецький десант у Рівному очікують вже цього літа. Проте вже зараз організатори вирішили зібрати разом директорів музеїв Рівне нщини, аби розробити туристичні маршрути майбутнього прес-туру. Тим більше кажуть, нагода чудова - у середу країна відзначатиме день злуки східних та західних земель.

Загалом прес-тур влада планує присвятити темі Першої світової війни. Тому планують запросити донецьких журналістів у Тараканівський форт, який до цього часу хочуть привести у туристичний вид та взяти на баланс обласної ради. Організатори проекту "Волинь туристична" сподіваються, що завдяки матеріалам журналістів зі сходу країни там більше дізнаються про наш регіон. А це привабить до нас туристів.