Scorpions знову зіграють з симфонічним оркестром. До того ж у Рівному. Отакий незвичний подарунок отримають рівняни на День усіх закоханих.

Їх балади знає та співає увесь світ. Під них освідчуються та танцюють перший весільний танець. Усе це Scorpions. Концерт одного з найромантичніших гуртів світу разом з симфонічним оркестром пролунає у Рівному 14 лютого. Scorpions трибют бенд з Угорщини - один з двох ліцензованих гуртів, котрі можуть виконувати пісні всесвітньо відомих Скорпіонів. До того ж гратимуть вони разом з рівненським оркестром "BREVIS".

Концерт угорців стане логічним продовження виступу триб'ют гурту AС/DС - АS/DS, котрий оцінили рівняни у листопаді минулого року. Як і тоді глядачів чекатиме сюрприз від одного з організаторів концерту Юрія Журавля. А ще - насправді унікальний шанс від "BREVISу".

Кілька квитків на тригодинний концерт "BREVISу" та Scorpions Tribute Band організатори планують розіграти у соцмережах. Ті ж хто не вірить у щасливий випадок, зможуть придбати їх у касах. Обіцяють вартість не перевищуватиме двохсот гривень.