МФК "Кардинал" на домашньому майданчику створив міні-сенсацію. Рівняни у 16-му турі Чемпіонату "Екстра-ліги" розгромили діючого чемпіона України - харківський "Локомотив". Вольова перемога допомогла команді подолати чорну смугу поразок, яка переслідувала кардиналівців останні кілька турів.

На поєдинок із "Локомотивом" кардиналівці підійшли в хорошій формі. Тим більше на поле вийшов граючий тренер рівнян Сергій Піддубний, який зумів відновитися після травми. Гості матч розпочали активніше. Тому голкіпер "Кардинала" мусив часто парирувати удари суперника. Час від часу і рівняни створювали небезпечні моменти біля воріт харків'ян. Переломний момент настав на 18-й хвилині гри. "Кардинал" забив пенальті

Після першого тайму команди пішли відпочивати з рахунком 1-0 на користь рівнян. У другій половині гри відбувалося найцікавіше. На 34-й хвилині Сергій Піддубний вдало дограв комбінацію і подвоїв перевагу над суперником. Далі "Локомотив" пішов у бій з п'ятим польовим. Це йому не допомогло і зовсім скоро рахунок був вже 3-0 на користь рівнян. Під кінець гри обидві команди були "на п'яти фолах". Шанс забити гості мали коли Піддубний заробив шостий фол, і харків'яни заробили право пробити пенальті. Ворота рівнян врятував Іван Гурко.

Добив суперника Михайло Волянюк, який відправив шкіряного у рамку воріт "Локомотива". 4-0 і переконлива перемога рівнян.

Після 16-ти турів "Кардинал" знаходиться на 5-му місці в турнірній таблиці. А наступний матч рівняни проведуть на виїзді проти івано-франківського "Урагану".