Святкують всі. Не відстають в цьому і спортивні школи. Рівненська обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з розмахом та по-спортивному зустріла 2014-й.

Вікторія баскетболом займається вже сім років. За цей час вона досягла чималого. Так нині вона отримала звання кращої баскетлістки року. Окрім цього спортсменка є кандидатом в члени збірної України. Вона каже, що баскетбол в неї в крові.

Загалом же у щорічному баскетбольному святі обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву участь взяли абсолютно всі її вихованці. Більше сто п’ятидесяти дітей впродовж двох годин грали в спортивні естафети, головною темою яких був баскетбол. Окрім цього найкращих спортсменів 2013-го відзначали особливими подяками. Був тут і свій Дід Мороз. Його рольна себе взяв директор школи – Сергій Шемосюк. Він каже, що здобутків за рік є чимало.

На святі кожна дитина отримала заслужений подарунок. А одразу після Різдва розпочнеться тренувальний процес по підготовці гравців для збірної України. Цього річ це особливо актуально, адже на літо заплановане проведення Чемпіонату Європи.