Воду рівнянам не відключатимуть, принаймні в цьому запевняє керівництво міста. Очисні споруди на ВАТ "Рівнеазот" зупиняти поки не будуть, про це сьогодні говорили на засіданні спеціальної комісії. А ще чиновники вирішували, як діяти у разі повної зупинки хімічного гіганта.

Сьогодні очільники міста зібрали за одним столом керівників комунальних підприємств, епідеміологів та рятувальників. Зробили це, аби як відвернути катастрофу, що може статись після зупинки очисних споруд Рівне азоту. Якщо це трапиться водопостачання в місті просто обмежать, Якщо цього не зробити нечистоти міста потраплять до Горині.Представникі хімічного гіганта запевняють, зупиняти роботу очисних споруд поки не булуть.

ситуація що склалась навколо Рівне азоту - політична, впевнений секретар рівнеради Юрій Торгун. У тім, якщо підприємство перестане переробляти стоки обласного центру воду в місті всеодно не відключатимуть.

А от газовик и запрошення міської влади проігнорували, на засідання комісії не прийшли. Тож міська влада і надалі звертатиметься з телеграмами до НАК "нафтогаз україни" аби знайти спільну мов у.