Ремонтують двір чи ставлять галочку про виконані роботи. Мешканці кількох будинків на вулиці Грушевського у Рівному запідозрили робітників у недобросовісному виконанні своєї роботи. Переконані, що асфальт, покладений у грудні, довго не пролежить. Та й ями від такої роботи ніяк не зникнуть. А ще ніяк не можуть з'ясувати: хто ж це господарює у їх дворі?

Цей двір на вулиці Грушевського у Рівному не ремонтували років з тридцять, кажуть мешканці. Чимало з них пенсіонери, люди похилого віку. Бідкаються, через ями та понівечений асфальт ходити несила, можна впасти. А тому навіть сміття викинути - проблема.

Два місяці тому у дворі нарешті з'явилися ремонтники, вони зняли старі бордюри й замінили їх новенькими. Продовжити роботи взялися сьогодні. Цим насторожили мешканців. Бо ж хто вони і що планують робити сказати людям не захотіли. Не прояснили ситуацію активістам будинку ані в ЖКП, ані в інших інстанціях. Поки ті шукали правди з двору зникли й робітники.

Виконавці ремонту кажуть: роботи їм замовили лише наприкінці вересня. Досі працювали, коли дозволяла погода. Наприклад, бордюри замінили. Та й нині умови для ремонту дворової території цілком підходящі: температура плюсова та й асфальтний завод поки працює. Загалом, на ремонт всього двору та під'їздів до нього з міського бюджету виділили понад 300 тисяч гривень. Виконують роботи згідно з проектом.

А ще кажуть: непорозуміння з мешканцями тут досі не виникали. За потреби готові зустрітися й пояснити ситуацію. А поки дозволяє погода, двір не перестають ремонтувати.