Рівненський льонокомбінат підсумував рік, що минає. У 2013 на підприємстві встановили кілька нових виробничих ліній, розширили швейний цех, закупили нове обладнання для випуску плюшевих тканин. Придбали устаткування унікальної для України твердопаливної котельні. В цілому в устаткування цьогоріч вклали понад 20-ть мільйонів гривень.

Нове фарбувальне та круглов’язальне обладнання, власне швейне виробництво та реконструкція адміністративного корпусу – далеко не повний перелік того, що було зроблено на Рівне нському льонокомбінаті цьогоріч. У червні підприємство гучно відсвяткувало своє 50-річчя. А у серпні, на День міста стало "Гордістю Рівного" у номінації "Найкращий виробничий колектив".

Загалом у 2013-му році рівненський Льонокомбінат інвестував у закупівлю нового обладнання більше 20 мільйонів гривень. Вже зараз на складах підприємства лежить готове до встановлення устаткування для випуску нових видів тканин, а також основні вузли та агрегати для твердопаливної котельні, запуск якої вшестеро здешевить тепло і пару для виробництва тканини.

Неабияк підтримує підприємство у його починаннях і Громадська організація "Громадянський рух "Льонокомбінат". Вона на сьогодні є найпотужнішою громадською структурою Рівного, яка активно долучається до життя міста і стоїть на захисті інтересів колективу підприємства. У новому, 2014-ому році Рівне нський льонокомбінат планує запустити виробництво нових видів тканин, розпочне будівництво твердопаливної котельні та власних очисних споруд і відкриє очікуваний рівнянами фірмовий магазин просто у будівлі адмінкорпусу Льонокомбінату.