Зливою, грозою та шквальним вітром запам'ятався цьогорічний випускний. Тож атестати їм вручали у стінах рідних шкіл. Нетрадиційне прощання зі шкільним життям бачила Марина Фурс.

Це урочистий парад випускників 2008 року. Так мало бути й цього разу. Проте не так сталося, як гадалося. Злива, гроза та сильний вітер не дозволили випускникам вийти у центр міста. Через штормове попередження святкову ходу відмінили.

Не пощастило не тільки випускникам. Очікуваного параду не побачили й рівняни, які зібралися у центрі міста. Їм довелося перечекати зливу під навісами, а випускникам — роз'їхатися по школах отримувати атестати.

Решта запланованих заходів пройшла без ексцесів. Випускники танцювали вальс, дякували вчителям та батькам, прощалися з рідними школами та забирали довгоочікувані атестати.

Декому пощастило отримати не тільки їх. Двоє рівненських випускників здобули звання "Випускник OGO.ua". Вони перемогли у проекті "Майбутнє — це я". Юні рівняни були щасливі і вдячні тим, хто за них голосував.

Разом із випускниками святкували й перші особи міста. Всім, хто зробив перший крок у доросле життя, вони з радістю передавали свої побажання.