Відкривати серця для добра закликають рівнян організатори благодійної акції "Добро на Різдво". Вже другий рік поспіль небайдужі зможуть віддати частинку свого добра - душевного та матеріального - дітям, які хочуть повірити у диво. Наталка Пастухова вже знає, які мрії можуть здійснитися завдяки вашому доброму серцю.

Минулого року рівненський палац дітей та молоді разом з першим місцевим започаткував нову благодійну акцію "Добро на Різдво". Майже 2 десятки дітей, не наділених природою відмінним здоров'ям, змогли чи не вперше в житті повірити у диво, завдяки добрим людям, що взяли участь в акції та здійснили їхні заповітні мрії.

Цього року рівняни матимуть можливість допомогти дев'ятьом дітлахам. Телеканал РІвне 1 та видавничий дім ОГО розкажуть вам про життя та мрії кожного з них.

Можливо, комусь бажання дітей здадуться дріб'язковими чи нездійсненими. Адже вони хочуть Ігрову приставку Плей-стейшен, фортепіано, ролики, караоке МР3, ляльку, легкий інвалідний візочок, автомобільний трек, блендер, сенсорний телефон, ноутбук та спортивний куточок. Організатори акції запевняють, це те, чого насправді хочуть діти, а не їхні батьки.

То ж організатори закликають усіх благодійників та небайдужих людей відкрити серця назустріч добру. Діти чекатимуть на ваші добрі вчинки не лише протягом місяця з 19 грудня по 19 січня поки триватиме акція, але й кожної хвилини. Адже, добро не має часових обмежень.