30-річна жінка у реанімації. Інцидент стався у навчальному закладі за номером шість. Вчителька математики прийшла на роботу о 7.30 ранку. У школі ще нікого майже не було.

Вона піднялася у свій кабінет на третьому поверсі. Що було далі – ніхто достеменно не знає. Але через кілька хвилин виявили її вже лежачою на асфальті біля школи.

Людині пощастило вижити бо спершу вона впала на перило, а потім на асфальт. У жінки численні переломи та забої. Помістили вчительку у реанімацію. Її стан лікарі характеризують як стабільно важкий.

Як жінка могла випасти з вікна третього поверху, працівники школи самі дивуються. Мовляв, там є велике підвіконня і просто перехилитися і полетіти до низу не можливо.

Втім версію самогубства у навчальному закладі відкидають. Директор каже, жінка ніколи на своє особисте життя не жалілася, а у школі ніякого психологічного тиску на неї ніхто не чинив.

Було це самогубство, нещасний випадок чи 30-річній вчительці хтось допоміг випасти з вікна - зараз з’ясовують правоохоронці. Кримінальне провадження за даним фактом ще не відкривали.

У школі вже збирають кошти на допомогу постраждалій. Запевняють, роботу вчителька не втратить. На час лікування її замінять інші педагоги.