9 з 10-ти безробітних, які пройшли перекваліфікацію - знаходять роботу. Саме таку статистику оприлюднив обласний центр зайнятості. Таких показників, кажуть у службі зайнятості вдається досягти завдяки гнучкому підходу до навчального процесу. Адже готують фахівців швидко, а навчальні програми формують відповідно до потреб самих роботодавців.

Євгенію - 25. Змалку хлопець з Чернігівщини мріяв стати кухарем. Півроку тому він отримав направлення на навчання у Рівному. Нині - закінчує стажуватись в одному з рівненських ресторанів.

Щорічно перекваліфікацію на Рівне нщині проходить більше 9-ти тисяч осіб. Близько 6-ти тисяч у цьому році проходили навчання за замовленнями конкретних роботодавців.

Саме за високий рівень практичних знань таких як Євген - випускників рівненського центру профтехосвіти держслужби зайнятості високо цінують на підприємствах. Основна перевага -

Очевидно, завдяки такому підходу, кажуть у службі зайнятості, у перші місяці по завершенні навчання в центрі профтехосвіти роботу за спеціальністю знаходить 9 із 10-ти випускників.