Хвиля пікетів у Рівному продовжується. Майже сотня активістів та прихильників опозиційних політичних сил сьогодні нагадали про себе під стінами Рівненської обласної державної адміністрації. Люди вимагали не допустити силового розгону київського Євромайдану та звільнити від важкої роботи на благо виборців депутатів рівненської облради.

Люди, які сьогодні зібралися під стінами рівненської облдержадміністрації одностайні - влада не повинна розганяти Євромайдан у Києві. Також активісти підтримують ініціативу опозиційних політиків і вимагають аби Президент України подав у відставку.

Також мітингувальники вимагають розпустити Рівне нську облраду. Для цього вимагають від представників опозиції обнулити свої виборчі списки та скласти мандати.

На діалог з владних кабінетів до людей ніхто не вийшов. Ніяких офіційних звернень мітингувальники також не заносили, тому постоявши пів-години люди розійшлися. Більшість з них одразу вирушили на Київ, аби вже на барикадах відстоювати свою громадянську позицію.