Гість програми - Ірина Слута, куратор проекту "Відомі фотохудожники світу". Ведуча Світлана Сирота.

В: Чим нині живе галерея Купчинського?

І.С.: Галерея Купчинського продовжує проект „Відомі фотохудожники світу”. Свої роботи рівнянам вже представили фотохудожники з Молдови, Франції, Італії, Сербії, Бельгії тощо. Кожен з цих митців працює у своєму власному стилі, кожен бачить світ через об’єктив фотокамери по-своєму. А завтра відкривається нова виставка чеського фотохудожника Гаріка Аванасяна. Його роботи вже виставлялись у понад 30 країнах. Тепер їх зможуть побачити і рівняни.

В: Що буде представлено на цій виставці?

І.С.: Рівняни зможуть побачити фотографії Гаріка у різних жанрах. Здебільшого його фотографії представлені в жанрі „ню”. У нього є велика колекція оголених жінок. Проте це не просто оголене тіло. За допомогою, світла, тіні, постановки він показує красу жінок. І це не моделі, а прості жінки.

В: Які ще фотографії Гаріка Аванасяна будуть представлені у галереї Купчинського?

І.С.: Крім оголених жінок будуть ще фотографії у стилях репортаж та пейзаж. Щодо першого, то це фото бездомних людей. А пейзажі буду представлені фотографіями не лише природи, а й індустрією Чехії. Тому запрошуємо усіх охочих відвідати цю виставку, адже там справді є на що подивитися.