Очікування вихідних мов дива. Закінчиться Євромайдан капітуляцією влади, чи силовим розгоном мирних мітингів, чи походом на Межигір'я. Варіантів кілька. Здається, що відповіді немає ні в кого. І влада і опозиція чекає, хто першим наважиться на рішучі кроки.

Упродовж тижня головною темою в Україні лишається Євромайдан. Мітинги, пікети, блокування у Києві та інших містах не припиняються. Область за областю підтримують рішення народного віче і засуджують дії влади чи навпаки звинувачують мітингувальників у замовності. Депутати Рівне нської обласної ради збирають позачергову сесію у вівторок. Однак необхідної кількості голосів для підтримки рішення Народного віче в опозиційних сил немає.

Журналісти Рівне нщини не залишаються осторонь подій. Вони засуджують насилля проти колег у Києві і створюють "Алею побитих журналістів" перед рівненською обласною державною адміністрацією. Далі йдуть під головне міліцейське управління. Вони вимагають у влади звернутися до Президента аби знайти винних у побитті людей, які виконували на передовій, свої професійні обов'язки. І їх ще більше калічили, коли чули, що це журналісти.

Тисячі вихідців з Рівне нщини нині перебувають у столиці. Тисячі збираються на центральному майдані Рівного. Всі чекають, чим завершиться революція.

Від подій у Києві на вихідних залежить і доля України. Це розуміють всі. І кожна зі сторін готує аргументи, аби поставити крапку.