На Здолбунівщині ((http://new.rivne1.tv/news/28836)(згорів дитячий садок)). Ніхто з дітей не постраждав. Адже подія сталася вночі. Приміщення підпали. У цьому певні як місцеві мешканці так і правоохоронці. У селі Новосілки, Здолбунівського району приміщення дитячого садочку повністю не згоріло. Втім вогонь пошкодив стелю, підлогу, дитячі речі, іграшки. У кіптяві всі стіни. Садочок став непридатним для перебування тут дітей. У міліції певні – це був підпал.

Працівники дошкільного закладу також переконані, що садочок підпалили. Кажуть, вже не вперше невідомі особи роблять шкоду їхньому приміщенню.

І додає, цього разу правоохоронці думають, що до підпалу також причетні працівники садочку. Адже міліціонери допитували всіх вихователів. Декому навіть вдягали детектор брехні.

Очільник міліції Здолбунівщини все заперечує. Каже, ніякого детектора у них не має. А проводити допит свідків – це звичайна процедура слідства.

Правоохоронці палія ще не знайшли. Місцеві думають, що до злочину причетні люди, які хочуть захопити приміщення садочку і зробити тут розважальний заклад.

Свої припущення батьки повідомили й сільському голові. Додали, що не допустять аби у селі не стало садочка. Адже дітей багато і подіти їх ніде.

Сільський голова Михайло Годованюк запевник, що садочок у Новосілках буде. Нікому приміщення в оренду не здаватиме. Зараз шукає кошти аби відремонтувати «Барвінок».

Поки триватиме ремонт у садочку, дітей водитимуть до місцевої школи. Там створять одну групу і батьки зможуть залишати там малюків на три години вдень.