Сцена лікує. Це ще раз підтверджують діти з порушеннями опорно-рухового апарату. Вихованці профільного центру навчаються у літературно-мистецькому клубі "Крок". Сьогодні діти влаштували творче свято зустрічі зими для таких же дітей як і вони, а також для своїх рідних.

П'ятирічний Павлик сьогодні у святковому концерті виступатиме двічі. Це пісня Баби Яги. У хлопчика ДЦП, однак мама вірить, він навчатиметься у звичайній школі. У літературно-мистецькому клубі "Крок " Павлик займається лише півтора року, заняття пішли лишень на користь, розповідає мама.

Діти разом з педагогами підготували казкову подорож. Ролі знайшлися усім. Керівник закладу розповідає, вони нині нараховують 306 дітей з порушеннями опорно-рухового апарату. Після творчих занять дітки змінюються і розкриваються.

У закладі прагнуть допомогти і відволікти від життєвих проблем усіх своїх підопічних. Діти танцюють, співають, читають поезію. Все це допомагає пізнати різноманітний світ. На концерти запрошують діток і з іншими вадами здоров'я, аби показати власні успіхи.

Окрім казкових героїв, діткам вручили новорічні подарунки.