Кілька заяв, звернень, понад тисяча студентів під стінами облради та адміністрації. Так розпочалася позачергова сесія облради. Представники різних політичних сил намагалися прийняти звернення, аби висловити своє ставлення до подій в Україні. Погляди від найбільш радикальних до поміркованих. Серед мітингуючих настрої революційні і неочікувані вибухи петард.

Напівпорожня сесійна зала Рівне нської облради. Із 79 депутатів прийшло 42. Майже повністю відсутні члени фракції регіонів. Кворум є. Немає єдності щодо звернення. Навіть серед опозиціонерів. Один за одним представники різних політичних сил оголошують свої варіанти заяв.

Від мітингувальників виступає вчителька української мови. Крім вже традиційних відставок кабміну та президента вимагають блокувати рахунки можновладців за кордоном.

Мітингувальники також вимагають в усіх партійців Рівне нщини вийти з регіонів та здати партквитки.

Очільник не лише області, а й регіоналів переконує, що він за євроінтеграцію і якомога швидше підписання угоди.

Поки триває сесія, студенти на вулиці блокують центральні та чорний входи у приміщення обласної державної адміністрації. Вони налаштовані не випускати депутатів, поки ті не приймають звернення народного віче.

Однак і це повідомлення не вплинуло на депутатів. Жоден із варіантів заяви не проходить. Опозиціонери не налаштовані на перемовини і узгодження. Хоча з президії звучить пропозиція обговорити заяву і прийняти її у п'ятницю. Із зали лунають заклики розпустити обласну раду. На знак незгоди "Батьківщина" разом зі Свободою покидають залу. І Рівне нщина - перша західна область, де депутати не прийняли звернення народного віче.