Перший сніг, окрім ожеледиці на дорогах, принім рівнянам нагадування про прийдешні зимові свята. Куди подітися на різдвяні канікули вже нині городянам пропонують чи не усі туристичні агенції міста. Втім в інтернеті з'явилася інформація, що різдвяних квитків на Укразілізниці вже немає.

Холод та сніг на вулицях спонукають частину забезпечених рівнян втікати від українських холодів до спекотних країн. У турагенції кажуть, здебільшого попитом користуються тури на теплі пляжі та гірські курорти. Проте, є шанси гарно відпочити і для поціновувачів рідної землі.

Україною рівняни люблять подорожувати власними автівками та автобусами, кажуть в агенції. Втім, не відмовляються тут і від залізничних перевезень. Купити квитки на новорічні залізничні рейси з Рівного нині не проблема, запевняє начальник рівненського залізничного вокзалу. Чутки в інтернеті щодо зникнення квитків на святкові потяги спростовує.

Тому тим, хто не хоче сидіти вдома на новорічні чи різдвяні свята залізничники радять купувати квитки на потяги. Обіцяють, при їх відсутності подумають над введенням додаткових поїздів. В туристичній агенції ж нагадують, подорожувати з комфортом можна і автомобілями, автобусами та літаками. Головне, щоб новорічні свята були вдалими. Навіть попри те, що метеорологи прогнозують безсніжну новорічну ніч.