Україна може нагодувати Європу екологічно чистими продуктами.Високоякісне молоко, яловичину та свинину, а також хліб і здобу виробляють місцеві аграрії. На Острожчині у селі Розваж колишнє занедбане сільськогосподарське підприємство, сьогодні дивує своїми здобутками.

П'ятнадцять років тому Петра Ягодку призначили керувати чи не найвідсталішим сільськогосподарським підприємством району. Сьогодні про голодну худобу, розвалені стіни та невдоволених селян вже нічого не нагадує. Люди кажуть, Ягодка знає рецепт.

Сьогодні підприємство утримує близько тисячі голів великої рогатої худоби, близько півтори сотні свиней. Тут також обробляють понад 1 100 гектарів ріллі та 1300 гектарів сільськогосподарських угідь. На підприємстві випікають власний хліб та здобу, без жодних домішок та сучасної хімії, виключно за домашніми рецептами.

Селяни та влада пишаються, "Розвазьке" перетворилося на одне із кращих підприємств в районі.

Втім, незважаючи на високу якість продукції, конкурувати з Європою розвазьким фермерам буде важко, підсумовує керівник.

Втім, розвивати агропотенціал області необхідно буде якомога краще. Адже від нього залежить розвиток регіону, який носить статус сільськогосподарського, і є основним для Рівне нщини.