У мікрорайоні Ювілейний, що у Рівному, розважались школярі – стріляючи з пістолета. Спершу пострілами були пошкоджені вікна двох маршруток, пізніше шибка 19-тої школи. Всі ці випадки сталися у різні дні. Спершу невідомі особи пошкодили скло у громадському транспорті, який курсує у тому мікрорайоні. Ні водій не пасажири не постраждали.

Кілька днів після того, у вечірню пору невідомі особи почали стріляти по вікнах 19-тої школи. У той час там ще були діти і вчителі.

Після цих випадків на Ювілейному запровадили мало не надзвичайний стан. Щоб знайти "терориста", міліціонери опитували школярів, обходили квартири. На вулицях помітно збільшилось патрульних. Стрільців знайшли. Це десятикласники тієї ж таки 19 школи.

Встановлено, що школярі стріляли з пневматичної зброї. Її вже вилучили. Де вони її взяли – зараз з’ясовують правоохоронці. Адже придбати даний пістолет можна лише досягнувши 18 років. Яку відповідальність понесуть неповнолітні – встановить суд. Їхні батьки вже можуть готувати свої гаманці для відшкодування збитків.