До органу увійшло близько 20 представників громадських організацій , об’єднань підприємців, органів влади та громадських діячів. Чим займатимуться ці люди та чи зміниться від їх діяльності бізнес-клімат у Рівному?

Зустріч підприємців, громадських діячів та представників міської влади розпочалась з підсумку опитування, проведеного консалтинговою компанією щодо бізнес-клімату у регіоні. Як виявилось середовище бізнесове на Рівне нщині не стільки заважає працювати, як просто не розвивається.

У опитування взяло участь близько двох сотень рівненських підприємців. Проте не всі згодні, що найбільш перешкоджає розвитку бізнесу на Рівне нщині брак фінансів, корупція та низька платоспроможність громадян.

Аби вирішувати проблеми у Рівному відтепер запрацює Рада малого та середнього підприємництва, до якої увійдуть до двох десятків бізнесменів, громадських діячів та представників владних структур.

Чи стане бізнес-клімат у Рівному сприятливішим - покаже час. Поки ж основними напрямками своєї діяльності новостворений орган визначив проведення круглих столів, зустрічей, інформаційну та організаційну підтримку бізнесу. Ще одним результатом зустрічі стало підписання меморандуму про співпрацю між виконавчим комітетом Рівне ради та фіскально-регуляторними установами.