В Острозі відремонтували районну поліклініку. ЇЇ реконструкція тривала близько 2 років і вартувала понад 2 мільйони гривень. Втім результат потішив не лише пацієнтів закладу, але й самих лікарів. Разом із головою адміністрації новий антураж медичного закладу оцінила і наша Наталка Пастухова.

Острозька центральна районна поліклініка тепер ззовні має привабливий європейський вигляд. Втім гарний фасад, запевняють лікарі, підтверджується ще й якісним ремонтом і всередині приміщення. Два поверхи поліклінічного відділення почали ремонтувати ще минулого року. Втім, лише зараз роботи повністю завершені.

У поліклініці тепер працює гардеробна. А усі картки пацієнтів зберігаються в належних умовах.

Самі пацієнти новим виглядом поліклініки задоволені. Кажуть, тепер тільки здоров'я в цих стінах у всіх було би.

Голові облдержадміністрації Василю Берташу ремонт приміщення сподобався. До того ж він оцінив його не тільки як очільник краю, але і як заслужений будівельник.

Голова пройшовся усіма кабінетами, заглянув харчоблок та дитяче відділення. І запевнив, що також дбатиме про здоров'я мешканців району.

А в Острозькій поліклініці сподіваються, що незабаром влада віднайде кошти і на ремонт перехідних коридорів між корпусами поліклініки та лікарні.