Ось така невигадлива конструкція рятує під час опадів меблі та предмети інтер’єру у квартирі пана Мирона. Він її не розбирає, адже ніколи не знаєш, в який момент може розпочатись дощ. І так вже більше трьох років.

Минулоріч мешканцям вдалось добитись від міської влади початку ремонту. 390 тисяч гривень – вартість капітального ремонту усієї покрівлі. Розпочала його робити підрядна організація, та залатала дах лише над одним під’їздом.

Схожа ситуація не лише у цій квартирі. Під час дощу вода зі стелі тече і у сусідній квартирі пенсіонерів. ЇЇ власник пан Іван неодноразово звертався до ЖЕКу, там йому дали пораду за власні кошти придбати руберойд.

Під’їзди цього будинку теж потерпають від опадів. Мешканці звертались по допомогу до ЖЕКу, профільного управління, міського голови та навіть до прокуратури. Не отримавши ніяких результатів звернулись і до Громадського контролю.

Разом із Громадським контролем ці рівняни вже склали і зареєстрували в ЖКП "Перспективне" акт-претензію. Якщо і це не подіє, вимагатимуть компенсацію за надані збитки та готуватимуть позов до суду.